Hirsebudding som dessert
Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen udblødes og smeltes derefter over vandbad.
Rommen røres i sukkeret.
Fløden piskes stiv og røres i sammen med kogt hirse.
Fordel desserten i en skål og pynt evt. med kirsebær eller anden frugt.
Server evt. lidt kirsebærvin over desserten.
|
|
Opskriften er vist 5680 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne