Rødvinssauce 02
Indsendt af : signe Indsendt : Red : |
|
|
Man heller 1L rødvin i en gryde og lader det koge i 2-5 min. Så heller du 3 dl væske fra kødet i, og lader det koge i 2 min. Så smager du til med salt og peber og finder ud hvor mange bouillonteninger du vil bruge. Så jævner du den til den konsistens du vil have. Og heller en spiseske brun kulør i. Og lader det koge 2 min.
Tips: du skal røre/piske i den så den ikke brænder på. |
|
Opskriften er vist 14026 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer jonnas 07 - 2007-01-19 13:36:56 god¨ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne