Skovturssnegle
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes til den er fingervarm.
Gæren udrøres heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt af hvedemelet tilbage.
Dejen æltes godt.
Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 15 min.
Dejen rulles ud til en firkant, ca. 30 x 45 cm.
Løget pilles og hakkes fint.
Tomatpuré smøres på dejen - det skal dække hele firkanten.
Løg, oregano, skinke og ost fordeles over tomatpuréen.
Dejen rulles sammen til en pølse - begynd ved den lange side.
Pølsen skæres ud i 16 stykker.
Sneglene lægges på bageplade, enderne bøjes ind under sneglene og trykkes lidt flade.
Sneglene efterhæver tildækket i ca. 20 min.
Sneglene bages i en forvarmet ovn på 200 C i ca. 15 min. på midterste ovnrille.
|
|
Opskriften er vist 23935 gange,
og udskrevet 895 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Erfaren diabetiker - 2008-11-19 19:29:28 Fedtindholdet reduceres, hvis der bruges Minimum revet ost eller Cheasy revet ost. Emma - 2008-10-18 18:07:57 Kan de fryses ?? Stine - 2008-04-23 18:10:30 Mig og min veninde skulle på skovtur. Men vi gad ikke have rubrødder med, så vi prøvede at lave dem her. De var godt nok ldit upraktiske at have med, men de samgte godt! kmn - 2007-01-21 18:54:51 lækre snegle. drøs ost ovenpå efter sidste hævning. min 17min. i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne