Svinekød i appelsin

Svinekød i appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hlwa

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.afpudset nakkefilet i strimler
 salt
 peber
1 spsk.olie
2 løg
3–4 fedhvidløg
1 rød chili
0.5 vanillestang
1 stykke hel kanel
2 laurbærblade
1 brevsafran 0.1 g. eller 1 tsk. gurkemeje
2 dl.vand
2 ubehandlede appelsiner
 hakket frisk koriander
 
Opskrift:
Krydr kødet med salt og peber, og brun det i en gryde i olien Skær løgene i strimler, og svits dem i gryden med kødet Pil hvidløgene og hak dem Hak chilien – fjern eventuelt frøene først, de er stærkest Kom hvidløg og chili i gryden sammen med kryderier og vand Skær appelsinerne i både, fjern eventuelt kerner, og skær bådene med skræl i små stykker (hvis appelsinerne har tyk skræl med en kraftig hvid hinde, så skæl dem først, ellers kan det give en bitter smag) Kom appelsinerne i gryden, og bring det hele i kog Læg log på, og lad retten simre i cirka en 1½ - 2 timer til det hele er meget mørt Server retten med ris og drys med koriander eller persille





karakterer:
Opskriften er vist 9387 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-24 22:32:03
Jeg har lige lavet det, jeg syntes det smagte godt,men det er ikke til børn, da det er ret stærkt. (Min mand var dog ikke så begejstret) Jeg vil nu allegevel give 8 i karekter.

  -   2007-01-16 09:58:37
det skal være 0,1g safran eller 1 tsk. gurkemeje