Svinekød i appelsin
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt af : hlwa Indsendt : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber, og brun det i en gryde i olien
Skær løgene i strimler, og svits dem i gryden med kødet
Pil hvidløgene og hak dem
Hak chilien – fjern eventuelt frøene først, de er stærkest
Kom hvidløg og chili i gryden sammen med kryderier og vand
Skær appelsinerne i både, fjern eventuelt kerner, og skær bådene med skræl i små stykker
(hvis appelsinerne har tyk skræl med en kraftig hvid hinde, så skæl dem først, ellers kan det give en bitter smag)
Kom appelsinerne i gryden, og bring det hele i kog
Læg log på, og lad retten simre i cirka en 1½ - 2 timer til det hele er meget mørt
Server retten med ris og drys med koriander eller persille
|
|
Opskriften er vist 9387 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli. - 2009-11-24 22:32:03 Jeg har lige lavet det, jeg syntes det smagte godt,men det er ikke til børn, da det er ret stærkt. (Min mand var dog ikke så begejstret) Jeg vil nu allegevel give 8 i karekter. hlwa - 2007-01-16 09:58:37 det skal være 0,1g safran eller 1 tsk. gurkemeje |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne