Appelsinkage med svesker og honning
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : hlwa Indsendt : Red : |
|
|
Vask appelsinerne, skær dem i så tynde og pæne skiver som muligt. Fjern eventuelle kerner.
Hak sveskerne. Fordel appelsinskiver og svesker i en tærteform, beklædt med bagepapir, på 25 centimeter i diameter. Hæld honningen over.
Pisk æg og sukker skummende og tykt. Tilsæt flydende margarine og mælk.
Sigt hvedemel og bagepulver i og rør det sammen.
Hæld dejen over frugten i tærteformen.
Sæt kagen i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Sænk varmen til 160 grader og bag kagen færdig, cirka en 1:15 time. Lad kagen køle lidt og vend den ud på et stort fad. Server kagen lun eller kold, eventuelt med lidt yoghurtis til.
Tips: Også lækker med flødeskum eller creme fraiche |
|
Opskriften er vist 7350 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2007-01-20 16:26:30 brug den som dessert med is Hanne - 2007-01-20 16:25:43 alletiders med is |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne