Valnøddespicier
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdige dej deles i 3 lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca. 3 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling, gerne i køleskab, så er de lettere at skære.
Af hvert dejstykke skæres ca. 50 stk., som sættes på en plade med god afstand, da de flyder en lille smule ud under bagningen. Dejstykkerne stryges først med æggestrygelse, og derefter drysses de hakkede valnødder på. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 802 |
|
Opskriften er vist 3744 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne