Valnøddespicier

Valnøddespicier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvedemel
300 g.smør eller margarine
200 g.flormelis
2 tsk.bagepulver
0.5 æg
 
 Pynt:
50 g.hakkede valnødder
 
Opskrift:
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdige dej deles i 3 lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca. 3 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling, gerne i køleskab, så er de lettere at skære.

Af hvert dejstykke skæres ca. 50 stk., som sættes på en plade med god afstand, da de flyder en lille smule ud under bagningen. Dejstykkerne stryges først med æggestrygelse, og derefter drysses de hakkede valnødder på.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

802





karakterer:
Opskriften er vist 3744 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu