Sacherkage 02

Sacherkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.flormelis
4 stiftpiskede æggehvider
25 g.smuttede hakkede mandler
100 g.chokolade
4 æggeblommer
25 g.kakao
 
 Fyld og pynt:
100 g.chokolade
100 g.vand
300 g.sukker
 
Opskrift:
Fyld og pynt:
Sukker og vand koges til en sukkerlage som sættes til afkøling. Chokoladen smeltes og røres i sukkerlagen, og det hele afkøler, til det er håndvarmt.


De 100 g. chokolade smeltes i vandbad. Når chokoladen er håndvarm røres 4 æggeblommer, 25 g. kakao og mandlerne i og chokolademassen afkøles lidt.

Fedtstof og sukker røres til en ensartet masse, fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og heri røres den afkølede chokolademasse. Melet røres i, til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i massen.

Anbringes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C, i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er bagt, sættes den til afkøling på en bagerist. Derefter flækkes den, og halvdelen af fyldet lægges imellem, og kagen pyntes med resten af fyldet.

Tips:

805





karakterer:
Opskriften er vist 5696 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu