Sacherkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fyld og pynt:
Sukker og vand koges til en sukkerlage som sættes til afkøling. Chokoladen smeltes og røres i sukkerlagen, og det hele afkøler, til det er håndvarmt. De 100 g. chokolade smeltes i vandbad. Når chokoladen er håndvarm røres 4 æggeblommer, 25 g. kakao og mandlerne i og chokolademassen afkøles lidt. Fedtstof og sukker røres til en ensartet masse, fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og heri røres den afkølede chokolademasse. Melet røres i, til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i massen. Anbringes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C, i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er bagt, sættes den til afkøling på en bagerist. Derefter flækkes den, og halvdelen af fyldet lægges imellem, og kagen pyntes med resten af fyldet. Tips: 805 |
|
Opskriften er vist 5696 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne