Hvidvínsdampet laks med grøntsager
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt af : Shila Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsager og rejer ligges i bunden af ildfast fad. Øverst ligges laksen. Tilsæt hvidvin, bouillon, salt og peber.
Præs citronsaft over.
Dampes i forvarmet ovn i 25 min v 200 gr. Rør en dressing af Cremefraiche, hk. dild, citronsaft, salt og peber. Kog ris som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 32074 gange,
og udskrevet 1042 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit Petersen - 2016-10-05 14:46:12 Grøntsagerne skal enten koges et par minutter i en gryde eller i ovnen 10 minutter før fisken. De var rå og var alt for dominerende. Desuden skal rejer ikke i ovnen i 25 min. De blive helt tørre så. Jeg tror, at det vil blive rigtig godt, hvis man undlader rejerne og behandler grøntsagerne som ovenfor nævnt. anonym - 2011-05-08 18:18:44 det hedder lægges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne