Tunmousse 09
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Shila Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblas i blød i koldt vand.
Mos tunen med en gaffel i en skål. Tilsæt Cremefraiche, Piskefløde, Citronsaft og Rød Kaviar. Vrid husblas for vand og tilsæt ca. 1 spsk. citronsaft og varm den i mikroovnen i ca. 20 sek. ved 800 w. eller varmes i kasserolle. Pisk det glat og tilsæt det tunmoussen under omrøring (skal ske forholdsvis hurtigt). Hæld hele tunmoussen i en form eller lign. og sættes på køl natten over. Tips: Er bedst når den er tilberedt dagen før. Kan portionanrettes og pyntes med brøndkarse, evt. lidt rejser og flute. Er nem at lave til mange personer, her er det blot at gange indgredienserne med 2 eller x3. |
|
Opskriften er vist 14666 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne