Tunmousse 09

Tunmousse 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Shila

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 citron (saften)
1 lille hakket løg
0.25 dl.cremefraiche
4 Husblas, blade
1 ds.rød kaviar
1.5 dl.Piskefløde
2 ds.Tun i vand
 
Opskrift:
Læg husblas i blød i koldt vand.

Mos tunen med en gaffel i en skål. Tilsæt Cremefraiche, Piskefløde, Citronsaft og Rød Kaviar.

Vrid husblas for vand og tilsæt ca. 1 spsk. citronsaft og varm den i mikroovnen i ca. 20 sek. ved 800 w. eller varmes i kasserolle.

Pisk det glat og tilsæt det tunmoussen under omrøring (skal ske forholdsvis hurtigt). Hæld hele tunmoussen i en form eller lign. og sættes på køl natten over.

Tips:

Er bedst når den er tilberedt dagen før. Kan portionanrettes og pyntes med brøndkarse, evt. lidt rejser og flute. Er nem at lave til mange personer, her er det blot at gange indgredienserne med 2 eller x3.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 14666 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu