Troldegryde

Troldegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler bage
500 g.okse inderlår
200 g.Kalkunbacon
1 spsk.olie
 raps
500 g.champignon
100 g.perleløg
2 spsk.ribsgele
1 spsk.senneup sød fransk
2 spsk.sojasauce
2 enebær
1 tsk.timian
3 dl.vand
2 stk.bouillon okse
1 spsk.maizena mel
 lidtsalt
 lidtpeber sort
 
250 g.rødbede (rå)
150 g.æble
2 spsk.peberrod rever
4 spsk.fromage frais
1 spsk.honning akacie
 
Opskrift:
Start med kartoflerne; Tænd ovnen på 220°. Skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter. Gryderetten: Skær kødet i strimler og brun det i olien. Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt. Tag det op og læg det til side. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg. Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, bouillon og vand. Lad det småkoge i 15minutter. Udrør maizenamelet og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Vend baconen i lige før serveringen. Skræl rødbederne og riv dem groft. Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern. Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod. Server retten med de ovnstegte kartoffelbåde og rødbedesalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 14080 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu