Tarteletter med avokado og rucola
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Rødløg hakkes fint, tomaten udkernes og skæres i tern. Løg og tomat overhældes med balsamico. Avocadoen skrælles og blendes med citron samt vindruekerneolie. Feta, løg og tomat vendes i avokadocremen sammen med rucola. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader, med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 8309 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne