Marcipankage med appelsinkrokant
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : Maja Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen groft. Bland den med sukker og smør i en stor skål. Kom appelsinskal og saft i og pisk det godt sammen med en elpisker. Pisk æggene i - ét af gangen.
Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Vend det hele med en ske eller dejskraber (Ikke elpisker nu!) Kom dejen i en siliconeform (eller læg bagepapir i en sandkageform) Bag kagen i en 175 grader forvarmet ovn i 50 minutter på næstnederste rille. Mærk med en nål om den er gennembagt og lad den køle af. Topping: Kom smør og knust chokolade i en skål og smelt det over vandbad. Hæld det over kagen og lad det stivne. Kan drysses med sigtet kakao eller appelsinskal. Serveres med årstidens frugter og/eller spændende is! Tips: Pas på ikke at bruge en alt for stor form, da kagen godt må være lidt høj. Husk at smøre chokoladen på lige når den er smæltet, da den ellers kan stivne for hurtigt! |
|
Opskriften er vist 9178 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne