Osmansk kødgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : Minna Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 77809 gange,
og udskrevet 1807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer cechristensen - 2024-02-20 23:12:02 osmanansk krydderi kan købes i Side i tyrkiet det er en blanding af 25 forskellige krydderier og lidt dyrt. jimmi christensen - 2020-05-30 10:33:19 fantastisk opskrift jeg laver den dog i en stegeso af ler så bliver den super lækker Ann - 2019-10-17 08:18:55 Jeg vil prøve Osmansk gryde i aften. Du skriver der skal vand i, men hvor meget Susanne - 2017-10-20 17:29:30 Jeg har lige været i Tyrkiet. Og der er ikke fløde i denne ret.😊 Men det smager godt. Erik - 2015-02-26 15:22:11 Hvor meget osmansk krydderi? Det er jo en stor portion, der laves :-) Lene Mortensen - 2014-10-05 18:22:04 Osmansk krydderi: 1/2 tsk muskat, 1spsk kanel, 1 spsk st. nellike, 1spsk koriander, 1spsk kardemomme, 1tsk chili, 1 spsk sort peber, 1 spsk paprika. Jeg synes det smager bedst at blande det selv :-) birthe a hansen - 2013-12-09 13:16:16 den er også rigtig god med kartoffelmos -jeg købte osmansk krydderi i Tyrkiet og der fås det i 2 udgaver med karry og uden Lisa - 2013-11-18 16:55:44 Det smager fantastisk! :-) kan helt klart anbefales :-) steffen - 2010-05-11 09:48:41 hold nu kæft hvor det smager godt, puttede lidt maizena i for at jævne den lidt ellers var den lidt for tynd, men ellers en kanon go opskrift. prøv den folkens! =) annett - 2008-10-03 12:40:10 den er bare go med lidt ost i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne