Gulerods- og tomatsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Lx2ba Indsendt : Red : |
|
|
Skær de skrællede gylerødder i mindre stykker og braisér dem i smør og Madeira under låg, indtil de er møre. Måske skal der tilsættes lidt mere Madeira undervejs, men det sker der bestemt ikke noget ved.
Når gulerødderne er møre, blendes de og røres sammen med koncentreret tomatpasta.
Kog hønsefonden op og rør gulerods-/tomatblandingen ud i suppen.
Smag til med salt og peber, - og måske lidt hvidløg(?).
Suppen skal have en lidt tyk, puréagtig konsistens.
|
|
Opskriften er vist 6229 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne