Langtidshævede morgenboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fedtfattig opskrift Indsendt af : Inge Lise Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Byggryn og vand koges sammen ca 5 min. og afkøles. mælken lunes og gæren røres ud i den.
De øvrige ingredienser tilsættes, dog holdes lidt af speltmelet tilbage. Dejen æltes grundigt, dækkes til og hviler i køleskab til næste dag.
dejen slås nu ned og formes til 20 boller, der efterhæver lunt i 30-35 min. de pensles med æg og drysses med sesamfrø. Morgenbollerne bages ved 200 i ca 20 min på midterste ovnrille. Kan fryses - tag så op om aftenen og lun dem om morgenen. |
|
Opskriften er vist 35293 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna - 2008-01-03 08:37:26 Fine boller med højt fiberindhold. Særdeles velegnede til diabetikere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne