Slankemayonaise
Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : zoya Indsendt : Red : |
|
|
Brug blender eller stavblender og kør æg, salt, peber og sennepspulver få sekunder og tilsæt derefter olie, mens blenderen kører med laveste hastighed.
Tilsæt citronsaft lidt efter lidt, til blandingen tykner. Serveres straks eller opbevares på køl højst 1 uge i glas med skruelåg.
Tips: portionen giver ca. 1 dl, men kan let ganges op. Kan varieres efter behov, f.eks. erstattes sennepspulver med karrypulver eller hvidløgspulver. Til urtemayonnaise tilsættes ½ spsk. meget fint hakkede krydderurter efter smag til sidst. |
|
Opskriften er vist 9107 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne