Kræmmerhuse 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og æg røres sammen, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres til en ensartet masse.
Bages på 2 godt smurte og let melede plader på følgende måde: På hver plade anbringes 8 lige store portioner dej, der stryges ud til oval form, ca. 10 cm. lang og ca. 6 cm. bred. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Hvert enkelt bagværk formes til kræmmerhus, medens det endnu er varmt og bøjeligt. Det formede kræmmerhus anbringes i halsen på en mælkeflaske eller lignende, indtil det stivner og beholder sin form. Hvert enkelt stykke bagværk må blive på den varme plade, indtil det skal formes. Ellers stivner det ved afkøling og kan ikke formes. Skulle det alligevel blive for stift, så sæt blot pladen ind i den varme ovn igen et øjeblik. Tips: 716 |
|
Opskriften er vist 14806 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne