Flødetrøfler
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt af : Kamilla Indsendt : |
|
|
Hak de 175 g chokolade fint.
Kog så fløden op og tilsæt den hakkede chokolade og cointreauen.
Nu skal massen køles ned til den er næsten stiv.
Så rører man let i massen og sprøjter den derefter ud i små toppe.
Toppene overtrækkes med mørk chokolade og pyntes med lys eller hvid chokolade.
Tips: - God fornøjelse ! :-) |
|
Opskriften er vist 6802 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne