Jordbær-rabarbertærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smuldres i melet og havregrynene.
Sødemiddel tilsættes.
Dejen samles med æggeblommen.
Dejen trykkes ud i en smurt springform, 22-24 cm i diameter. Bunden prikkes med en gaffel og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. på midterste rille i ovnen. Bunden afkøles. Cremen kan laves, mens bunden bages. Husblas lægges i blød i koldt vand. Appelsinen presses, og saften varmes op. Husblas knuges fri for vand og smeltes i den varme appelsinsaft. Blandingen hældes i yoghurten, mens der røres. Lidt fintreven appelsinskal kan tilsættes. Æggehviden piskes stiv og vendes i cremen. Cremen stilles i køleskab - må ikke stivne helt. Jordbær-rabarbermarmeladen smøres på den afkølede bund. Cremen fordeles over marmeladen. Kagen stilles i køleskab i mindst 1 time inden servering. Kagen pyntes med friske jordbær. |
|
Opskriften er vist 66726 gange,
og udskrevet 1152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2013-05-09 20:02:01 Hvad er perfect fit? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne