Piftede pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anne-Kathrine (& Benedicte-Laura) Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og mælk sammen i en skål. Tilsæt derefter melet. Når det er pisket sammen tilsættes kardemomme, vaniliesukker og jomfruolie. Ønsker man flere krydderier tilsættes de nu.
Dog ikke peber, timian, havsalt og kommen, da det ødelægge og ikke fremmer piftningen, fordi de "flagør". Så hvis kanelen og ingefæren bruges bliver de perfekte og dejlig forfriskende! Og rigtig gode! Pandekagerne bages på en forvarmet pande m. 1 tsk. olie, en tsk. smør og en knivspids kanel + ingefær(som gør de bliver "piftede", bare vent og se!) på den første pandekage, ellers behøver de ingen stegefedt. De smager bedst hvis de er vendt i luften, da luften gør noget ved kanelet og ingefæret så de bliver mere "piftede". Spises så snart de er færdige. Disse smager vidunderligt helt friske! Tips: En kop svarer til cirka 250 ml, og der kan også tilsættes 2 æg, hvis man synes det er for besværligt med 1½. Ellers er det bar eat nyde dem! |
|
Opskriften er vist 42671 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (91 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2009-02-27 12:07:14 det er en godt opskrift Men kan du opskriften til den alm. pandekage Anne - 2009-01-28 19:46:43 De er da fedtfattige - 2 spsk jomfruolie er ingenting. I øvrigt er den slags fedtstoffer essentielle i kosten, uanset om man ønsker fedtfattig kost eller ej. Gode pandekager! Maiken - 2008-06-09 23:44:19 Celin: der er en opskrift på fedtfattige amerikanske pandekager:) jane - 2008-05-27 15:56:51 sys de er rigtig gode ... :) Celin - 2007-08-16 16:17:21 Vi kan ikke få nok de er mega gode!C:<3 men tror i man kunne lave fedtfattige pandekager!<333 ida - 2007-04-01 13:58:54 de smager rigtig godt men der skal mindst dobble så meget mælk som der skal mel så for man mang flere, og de smager lige så godt ( der skal også ret meget kanel) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne