Indisk rejesuppe 03
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Indien Indsendt af : F.Jo Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg, løg og karry svitses i olien. Øvrige ingredienser tilsættes og varmes igennem. Klar til servering umiddelbart efter, kan også serveres efter et par timer.
Tips: Utrolig lækker og let at lave. Suppen serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 12968 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-06 12:31:30 3 sp.ske karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne