Ovnbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
|
|
Laksesteaks vendes af på panden i citronsaft salt og peber. Den frosne bredbladede spinat lægges i et ildfast fad. Laksestykkerne lægges ovenpå og der drysses med muskatnød.
Varmes i ovnen ca. 30 min. Tips: Serveres med frisk spinatpasta og valgfri sovs |
|
Opskriften er vist 29885 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-08 16:57:06 Ja det er fint men hvilken temp. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne