Hvidløgsbøffer 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Ruth Indsendt : Red : |
|
|
Farsen æltes som til frikadeller og formes til 4 bøf.
Bøfferne brunes hurtigt på hver side på en pande og lægges derefter i et ildfast fad. (Hæld en smule bouillon i bunden til sovs.)
Steges i ca. 30 min ved 200 gr. Hæld skyen fra til sovs. Derefter lægges en skive ost på hver bøf. Steger 5 min mere til osten er smeltet. Lav sovs af skyen og server med kartofler og evt. bagte rodfrugter som kan stege med i et andet fad i ovnen. |
|
Opskriften er vist 7434 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne