Hvidløgsbøffer 03

Hvidløgsbøffer 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ruth

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600-700 g.oksefars
1 æg
1 lille revet løg
2-3 pressede hvidløg
4 spsk.rasp
0.5 dl.grønsags- eller oksebouillon
 salt
 peber
4 skiverost
 
Opskrift:
Farsen æltes som til frikadeller og formes til 4 bøf. Bøfferne brunes hurtigt på hver side på en pande og lægges derefter i et ildfast fad. (Hæld en smule bouillon i bunden til sovs.)

Steges i ca. 30 min ved 200 gr.

Hæld skyen fra til sovs. Derefter lægges en skive ost på hver bøf. Steger 5 min mere til osten er smeltet.

Lav sovs af skyen og server med kartofler og evt. bagte rodfrugter som kan stege med i et andet fad i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 7434 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu