Forårsgryde med skinkestrimler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forårsløgene renses og snittes i skrå stykker á ca. 2 cm.
Forårsløgene svitses let i fedtstoffet.
Bouillon tilsættes.
Blomkålen deles i små buketter og kommes i. Sukkerærter og minimajs skæres i skrå stykker á ca. 2 cm. ligesom forårsløgene. Grøntsagerne tilsættes, og retten bringes i kog. Skinken skæres i tynde wokstrimler som duppes tørre med køkkenrulle, og halvdelen kommes i den kogende bouillon. Når bouillonen koger igen, kommes de sidste wok strimler i. Paprika tilsættes. Retten jævnes fx med majsstivelse udrørt i lidt mælk og koges igennem. Retten smages til med salt og peber. Servering: Forårsgryde med skinkestrimler serveres fx med nye, kogte kartofler og salat til. |
|
Opskriften er vist 144456 gange,
og udskrevet 3402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-06-01 17:56:40 ja kylling det har jeg prøvet det smager også bare vildt godt anonym - 2007-03-19 14:32:14 kan man lave det med kylling måske? Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Per. når du tilbereder mad i wok, skal du kun svitse kød og grøntsager og når jævningen er tilsat, kun koge retten op. Men udelad mælk og brug lidt fish sauce eller bouillon i stedet. Per - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler kogetid, jeg gav det en 15-20 minutter, men da var blomkålen også kogt lidt ud. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er en god vinter ret som smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne