Tun/avocado-salat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
|
|
avocadofrugterne udhules og skæres i små stykker. Tunen drænes for olie eller vand og vendes sammen med avocadoen. Tilsæt cremefraiche og smag til med salt peber og citronsaft
anrettes på rugbrød og pyntes med karse |
|
Opskriften er vist 28721 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-03 23:44:08 smager simpelthen himmelsk og kan sagtens bruges som nem aftensmad også |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne