Urtesalt
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : susanne40 Indsendt : |
|
|
Skyl krydderurterne og blend dem sammen med salt og hvidløg til det hele bliver lysegrønt. Bred et rent viskestykke ud på en bageplade og fordel saltblandingen jævnt derpå. Lad det tørre nogle dage (lugter stærkt) og blend det igen, hvis du synes det er for groft.
Tips: Giver et dejligt krydret pift til dine retter eller på dit hjemmebagte madbrød. |
|
Opskriften er vist 11930 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne