Grønkålssuppe 04
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : Red : |
|
|
Det letsaltede flæsk blancheres og koges i suppen eller vand sammen med urterne og byggryn.
Grønkålen og porren blancheres nogle minutter, skylles, vrides og hakkes.
Blandingen tilsættes nogle minutter, skylles, vrides og hakkes. Blandingen tilsættes, når flæsket er halvtørt.
Suppen smages til med timian, chili og salt samt peber. Nu tilsættes de kogte kartofler.
Flæsket befries for svær og ben og serveres ved siden af i skiver, koldt eller varmt. Rør nu sennep og honning sammen og server også dette ved.
Du kan også nemt lave et lille hyggeligt tilbehør ved at plukke, skylle og hakke grønkål og herefter vende det med letpisket fløde, rørt med citronsaft, salt og peber samt lidt rørsukker og herefter til sidst vippe lidt rosiner i.
|
|
Opskriften er vist 16008 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne