Grønkålssuppe 04

Grønkålssuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.letsaltet flæsk
1 gulerod (skrællet og skåret i
 terninger)
0.25 selleri (skrællet og skåret i
 ter­ninger)
1.5 l.flæskesuppe eller vand
500 g.ribbet grønkål
0.5 porre
250 g.kogte kartofler (gerne små eller i terninger)
 lidtfintskåret chili
 lidtplukket timian
150 g.fine byggryn
 
 Tilbehør:
0.5 dl.stærk sennep
0.25 dl.honning
 
Opskrift:
Det letsaltede flæsk blancheres og koges i suppen eller vand sammen med urterne og byggryn. Grønkålen og porren blancheres nogle minutter, skylles, vrides og hakkes. Blandingen tilsættes nogle minutter, skylles, vrides og hakkes. Blandingen tilsættes, når flæsket er halvtørt. Suppen smages til med timian, chili og salt samt peber. Nu tilsættes de kogte kartofler. Flæsket befries for svær og ben og serveres ved siden af i skiver, koldt eller varmt. Rør nu sennep og honning sammen og server også dette ved. Du kan også nemt lave et lille hygge­ligt tilbehør ved at plukke, skylle og hakke grønkål og herefter vende det med letpisket fløde, rørt med citronsaft, salt og peber samt lidt rørsukker og herefter til sidst vippe lidt rosiner i.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grønkålssuppe

karakterer:
Opskriften er vist 16008 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu