Skidende æg med sennepssauce 02

Skidende æg med sennepssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
40 g.smør
40 g.hvedemel
5 dl.mælk
1-2 spsk.fiskesennep eller dijonsennep
 salt
 peber
 purløg
 
Opskrift:
Kog æggene til "smilende æg" (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille. Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skidne æg

karakterer:
Opskriften er vist 6804 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-02 07:59:36
Man sk.... sig forhåbentligt ikke ihjel af denne ret, så ret lige navnet til det rigtige, nemlig Skidne æg! ;-)