Lun tærte med ost og broccoli

Lun tærte med ost og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
100 g.koldt smør
175 g.hvedemel
1.5 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
300 g.broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
2 dl.vand
200 g.Cheasy Salattern 3%
2.5 dl.mælk
3 æg (str. mellem)
1 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
100 g.Cheasy Revet Ost 10%
 
 Tilbehør
300 g.revne gulerod
300 g.ærter
300 g.majs
360 g.grovbrød
 
Opskrift:
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til det ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå ¾ op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Forbag bunden midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Fyld: Bring broccoli og vand i kog i en lille gryde. Kog ved jævn varme og under låg i ca. 2 min. Vend broccolien en gang under kogningen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld Cheasy Salattern til afdrypning i en sigte. Pisk mælk, æg, oregano, salt og peber sammen. Fordel broccoli og Cheasy Salattern i den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over og bag tærten ½ time midt i ovnen ved 200 grader. Fordel Cheasy revet ost på tærten og bag den yderligere i 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9386 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu