Fondue med bouillon 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver. Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang.
Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen. Sæt fonduegryden på bordet.
Rør mælk og kvark sammen til fonduesovsen. Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber. Hæld sovsen i et par små skåle.
Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet.
Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.
|
|
Opskriften er vist 13818 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne