Chokoladefondue med frugtspid
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Kog mælk og fløde op med vanilje og appelsinskal. Pisk små stykker chokolade i den varme mælk. Hæld blandingen i en fonduegryde, juster evt. med mere chokolade efter egen smag.
Læg træspiddene i vand inden brug, så de ikke splintrer under brug.
Skær frugten i passende stykker og sæt den på spiddene, som så kan dyppes i fonduen. Tilsæt evt. cognac, cointreaux, grand marnier, kahlua eller anden spiritus til fonduen.
|
|
Opskriften er vist 10916 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne