Bær og frugter i sabayonne
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bær og frugter renses, og eventuelle sten fjernes. Frugterne skæres i stykker, så de har samme størrelse som bærrene.
Sabayonne: Æggeblommer samt vin og sukker piskes sammen, og det legeres over vandbad til en tyk og cremet konsistens. Den smages til med vaniljemarv og eventuelt lidt frugtbrændevin. Bær og frugter blandes og skylles eventuelt i lidt mousserende og fordeles derefter i fem dybe tallerkner. Derefter fordeles saucen over bærrene, og de gratineres under grill eller med en gasbrænder i cirka 2 1/2 minutter, sådan at der dannes en gylden farve på toppen. |
|
Opskriften er vist 12134 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne