AMERIKANSK LIME-PIE
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : Red : |
|
|
1. Læg tilklippet bagepapir i bunden af en springform (24 cm). Bland piedejen, og tryk den fast på bunden af formen og lidt op ad siden. Bag bunden 10 min ved 175 grader, og lad den blive kold.
2. Rør æggeblommer, sukker og limesaft sammen i en skål. Sæt den over en gryde med hedt vand, og opvarm massen under piskning.
3. Bland limeskal i den tykke creme, og tag den op af vandbadet.
4. Pisk æggehvider stive med sukker, bland marengsmassen i cremen, og fordel den på den bagte bund. Bag kagen ved 175 grader i 15 min. Afkøl den, og frys den i springformen.
Denne lime-pie er en dejlig og meget praktisk gæstedessert. Den skal nemlig laves på forhånd, gerne flere dage før brug. Opbevares i fryseren, tages ud af kulden 10 min før servering og pyntes med et tykt lag flødeskum og revet øko limeskal eller revet chokolade. Det raffinerede ved fyldet er dets lækre konsistens. Limemoussen fryser ikke til en fast blok, smager frisk som en is og har en dejlig cremet konsistens.
|
|
Opskriften er vist 14700 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer qennie - 2010-10-08 15:09:44 puha cremen er godt nok lang tid om at blive tyk, hvis den i det hele taget bliver det. har nu ventet i ca 1/2 time :-/ lion09 - 2008-09-11 09:54:40 dejligt knasende sød og mundløbende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne