Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin

Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin, billede 4 Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin, billede 1 Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin, billede 2 Toscatærte - Toscakage - Nøddemazarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
100 gram Marcipanprodukt. m/chokolade. uspec.
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Top:
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rør mel, smør og flormelis sammen til dejen og saml med æggeblomme. Stil den koldt i 30 min.

Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform ca. 24 cm. i diameter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i bunden og bag i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille.

Rør ingredienserne til toppen sammen og smelt det sammen i en gryde. Hæld det forsigtigt over og bag færdig ved 200 grader C alm. ovn i 10 min.

Pyntes evt. med smeltet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 21311 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21900 (5214 kcal)
KJ pr. Pers. 2737 (651 kcal)
Vægt ialt 1074 gram
Vægt pr. Pers. 134 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2039 KJ (485 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 31.9 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu