Kartoffelbrød med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Hak de soltørrede tomater og læg dem i blød i vandet. Riv kartoflerne groft og blancer dem 1½ min. i kogende vand. Rør gæren ud i tomatvandet. Tilsæt afdryppede kartofler, olie, salt od de to slags mel. Ælt den bløde dej smidig og blank. Stil den lunt og tildækket til hævning til dobbelt størrelse, 3/4-1 time. Ælt dejen let og del den i to. Form dem til brød og efterhæv ½ time på pladen. Pensl med æg og drys salt på.
Bag brødene på nederste rille 30 - 40 min. ved 200 gr.
|
|
Opskriften er vist 6639 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer skovdal - 2014-02-19 21:37:39 Det er rigtig lækkert. Kan varmt anbefales :) Gurli - 2013-07-31 11:25:09 Det er er rigtigt dejligt brød jeg kom også en god håndfuld hakket persille i og det smagte rigtigt godt jeg over 9 i karakter. Gurli - 2013-07-29 16:38:22 Det er er rigtigt dejligt brød jeg kom også en god håndfuld hakket persille i og det smagte rigtigt godt jeg over 9 i karakter. Gurli - 2013-07-26 09:37:29 Det er er rigtigt dejligt brød jeg kom også en god håndfuld hakket persille i og det smagte rigtigt godt jeg over 9 i karakter. Gurli - 2013-07-25 20:39:11 Det er er rigtigt dejligt brød jeg kom også en god håndfuld hakket persille i og det smagte rigtigt godt jeg over 9 i karakter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne