Butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de kogte kartofler i skiver og vend dem med trøffelolie, salt og peber.
Lad dem trække lidt.
Del butterdejspladerne i to og rul dem lidt ud. Læg kartofler på halvdelen af pladerne. Smør kanten med sammenpisket æg og læg en plade over, tryk kanten sammen med en gaffel og skær evt. kanten ren. Pensel med æg Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 19532 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne