Stegt kalvelever med sort peber og løg

Stegt kalvelever med sort peber og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalvelever
 
 Marinade:
1 tsk.knust allehånde
1 tsk.knust sort peber
 lidttørret chili
1 fintrevet løg
2 fedfintrevet hvidløg
1 citron saft herfra
3-4 spsk.olivenolie
 
 Grønt:
300 g.rosenkål
2 madæbler
0.5 dl.tranebær
0.5 dl.hasselnødder
0.25 bdt.dild
2 dl.piskefløde
1 citron saft herfra
 salt
 sukker
 
 Tilbehør:
4 dl.couscous
 
Opskrift:
Skær kalveleveren i tynde skiver og kom dem i en skål. Pisk resten af alle ingredienserne til marinaden og hæld over leveren. Lad den trække ti minut­ter heri.

Imens skæres rosenkålen i tynde skiver og dyppes så i kogende vand nogle se­kunder. Tag op og køl hurtigt ned. Dryp vandet fra og kom i en skål.

Rist og hak hasselnødderne og kom dem ved sammen med hakkede tranebær og dild. Pisk fløden let med citron, salt, sukker og lidt knust sort peber. Hæld det over kålen og rør sammen.

Kom couscous i en varm gryde med lidt olie og rist dem nogle sekunder, uden af de tager farve. Hæld så 8 dl vand ved og lidt salt. Kom låg over og bring vandet i kog. Fjern derefter gryden fra varmen og lad couscousen trække heri 15 minutter (husk at røre i gryden flere gange undervejs.)

Kom nu leveren på en varm pande og steg skiverne sprøde og gyldne på begge sider. Det vigtigt, at de ikke steges alt for meget, så de bliver tørre.

Server nu leveren med kål og couscous ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 9229 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu