Hakkebøffer med tilbehør
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Start med rodfrugterne. Skræl alle rodfrugterne og del dem eventuelt i grove stykker. Kom dem i et ildfast fad og krydr med salt og peber.
Kom løg, hvidløg, citronskal og saft ved sammen med honning. Bland godt og sæt i en forvarmet ovn ved 160 grader og dæk med stanniol. Bag, indtil de er møre - cirka 25 minutter. Kartofler: vask æggeblomme-kartoflerne godt og kom dem derefter i en gryde med rigeligt vand og salt. Kog dem møre og fjern dem derefter fra varmen. Ved servering sigtes vandet fra, og de vendes i smør. Gulerodssalat: vask og skræl gulerødderne. Skær dem i tynde skiver og kom dem i en skål. Krydr med salt og peber. Kom derefter æbleeddike og olivenolie ved. Bland godt sammen og tilsæt så de hakkede krydderurter. Lad salaten trække 10 minutter. Halver de små blommer og kom så disse ved. |
|
Opskriften er vist 18394 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne