Citron cobbler
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Ryst citron- og appelsinsaft, sukkerlage og sherry godt sammen i en shaker. fyld et højt glas halvt op med knust is. Hæld drikken over. Pil skallen af citron- og appelsinskiverne og skær frugtkødet i små stykker, der lægges i glasset. Pynt med kirsebærrene og stik et sugerør i.
Tips: Sukkerlage: 2½ dl vand 4 dl sukker Bring vand og sukker i kog, og lad det koge ca. 5 minutter ved stærk varme, så det bliver tyktflydende. Det må endelig ikke blive brunt. Sukkerlage kan hældes på en flaske og gemmes i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 5488 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne