Sydhavskylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
begynd med sovsen. skær løg og bacon i tern og svits dem få minutter i brunet margarine i en gryde. Drys karry på lad det svitse lidt før melet blandes i sammen med revet æble og tomatpure. rør bouillon og ananaslage i og lad det koge i ca 10 min.
smag til med salt og bland ananasstykkerne i. skær kyllingerne i portionsstykker. bland mel med salt og karry i en pose. kom kødet i posen og ryst den til alt er ensartet pudret. Brun kødet på en pande i margarine og læg dem i et ovnfastfad. fordel karrysovsen over stykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 35 min. Pynt med æblesnitter og server med kogte ris. Tips: Jeg plejer at lave noget mere sovs da den smager så godt at der næsten aldrig er nok men det er en smagssag. Man kan have kyllingerne i ovnen i en time så er de gode møre. |
|
Opskriften er vist 13122 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-07 09:30:33 Efter denne opskrift er der for lidt sovs, laver altid minds det dobbelte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne