Koteletter i folie 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Birgitte Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen varmes op på 200 gr.
Smørret smeltes på en pande og koteletterne brunes på begge sider og lægges på hvert sit folie. De snittede løg brunes og fordeles henover koteletterne og de skivede tomater brunes let på panden og fordeles også det samme gør sig gældende for champignonerne. Folien pakkes tæt om kød og grøntsager og lægges på et fad og stilles i ovnen på midterste rille i ca. 30 - 40 min. Tips: Både ris og kartofler passer til denne ret, og stort set alt kan bruges i foliepakkerne men det bliver bedst hvis alle ingredienserne lige bliver svitset på panden. Det er ikke nødvendigt med sovs da der bliver masser af væde i foliepakkerne derfor bestemmer man også selv hvor mager retten skal være. |
|
Opskriften er vist 22011 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2007-02-23 11:00:52 Koteletterne bliver så møre og saftige rigtig lækkert sofie - 2007-01-25 15:13:41 Det smager bare godt skal klart laves igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne