Rosin-nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof, farin og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes mel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen hældes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er afkølet, skæres den igennem og lægges sammen og overtrækkes med creme. Creme/glasur: Fedtstoffet smeltet i en gryde, hvorefter farin røres i. Koges et par minutter under stadig omrøring over svag varme, mælken tilsættes, og det hele bringes i kog igen. Gryden tages af ilden, og når massen er lunken, røres Flormelis i, og massen afkøles. Tips: 741 |
|
Opskriften er vist 5053 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne