Spinat roulade med rejemousse
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bageren Indsendt : Red : |
|
|
BUNDE:
Spinat æggeblommer og fløde røres sammen og smages til med salt og peber Æggahviderne piskes stive og vendes i. det hele hældes ud på bage papir som er smurt med olie og bages ca 15-18 min ved 150 grader. FYLD: Det hele blandes sammen og den opløste husblads røres i. fyldet smøres straks på den afkælet bund og rulles sammen. la´bulden blive pa papiret så er det letter at rulle sammen. Når rouladen er rullet er det en god ide at rulle den ind i bagepapir det gør den bedre holder formen. skal stå i køleskabet 2-3 timer skæres i stykker a 2 cm |
|
Opskriften er vist 11210 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer camillla - 2009-05-13 08:24:02 det er det bedste mad man kan få søs - 2008-11-11 17:30:57 kan denne roulade fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne