Tun musse med rød caviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bageren Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vandet fra tunen og findel det hakket løgene cremefraiche og rød caviar tilsætter. piskefløden piskes stiv og vendes i. tilsæt den opløste husblads.
Massen hældes i form og stilles i køleskabet 2-3 timer. Pyntes med citron tomater caviar og dild Tips: Det kan være en god ide at støbe tunmussen i hvide engangs plastik krus da det er letter og pæner at andrette |
|
Opskriften er vist 17693 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne