Kransekagestykker med hvid glasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.
Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Marcipanmassen trilles til lange pølser på ca. 2 cm. Pølserne skæres i ca. 8 cm. Lange stykker som trykkes let sammen med 2 fingre til den klassiske kransekagefacon. Kransekagestykkerne bages på bageplade beklædt med bagepapir ved 180 grader C. Alm. Ovn midt i ovnen 15-20 minutter. Læg gerne en ekstra bageplade under for at undgå de bliver for mørke i bunden. Glasur: Flormelis og eddike røres sammen, tilsæt æggehvide lidt efter lidt til tilpas tykkelse. Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul. Glasuren sprøjtes over de helt kolde kransekager. |
|
Opskriften er vist 15254 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne