Hurtigt rugbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : ilgp Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand. Det hele samles og røres godt.
Æltes og formes som en tyk pølse der lægges i en smurt bageform.
Hæves i ca. 1 time på et lunt sted.
Bages på en af de nederste rille i ca. 45 min. ved 180 c. Tips: De første 10 min. kan ovnen godt stå på 200 c. hvorefter der skrues ned til 180 c. |
|
Opskriften er vist 26668 gange,
og udskrevet 1042 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Flora - 2012-08-14 19:33:45 super lækkert brød, jeg tilføjede 2 DL sesamfrø og 2 DL hørfrø, så blev det også lidt mere et rugbrød. jeg vil nærmere kalde det et Franskbrød/rugbrød. men super lækkert TAK ;) :) ;) louise - 2010-04-20 21:59:17 Det dufter ihvertfald vældig lækkert :D Mmm.. glæder mig til at sætte tændrne i det. anne marie larsen grøndolf - 2008-11-18 19:48:21 hmmmm det smager skønt.... prøv det. ømmm hvis jeg skulle give et råd så put 1 tsk natron i og 1/2 dl a83.. det giver lige det sidste svip lj - 2008-07-10 09:09:20 Det er nøjagtig dobbelt af Hyttemeiers ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne