Bedstemorboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : StoreD Indsendt : |
|
|
put alt i en røremaskine med stor skål og bland det hele sammen. (Du behøver heller ikke opløse gæren i noget.) hæv dejen 30-40 min. afhængig af mængden af gær. form bollerne og lad dem efterhæve på bageplade til dobbelt størelse. bages ved 225 grader i 10-15 min.
|
|
Opskriften er vist 53145 gange,
og udskrevet 835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-22 17:57:57 Jeg brugte 100 gram gær og lavede 40 pæne, store boller. de er bare gode, de helt rigtige, bløde mormorboller. Signe og Michala - 2009-01-12 15:20:33 Der står altså 10-15 min. Your.Master - 2008-12-16 15:54:50 Ej Marie du kunne da godt lige have smidt et billede af dem ind!!! hulle - 2008-05-07 07:36:34 de er lidt fedtede jeg er ikke sikker på at 10 min er nok gv - 2008-04-26 10:35:43 man hved sg da ikk hvor mange der bliver anonym - 2007-09-23 15:58:03 Mener bollder deropppe ^ FB - 2007-09-23 15:57:11 Køber dem tit i skolen de smager bare så mums (verdens bedste bollder) kk - 2007-02-19 16:37:52 hvor smager de bare godt! tr - 2007-02-11 12:44:01 ummmmmmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne