Bokajs koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Bokaj Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 109860 gange,
og udskrevet 2998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Tigerkylling - 2010-11-16 11:10:16 Rigtig god og nem ret. Jeg kom springløg i, det var bare super. Englerpigen - 2010-05-26 10:17:59 den lyder spændende, den skal prøves i aften... ss Martino - 2009-10-02 10:47:02 Et par fed hvidløg giver et ekstra pift ;) kerdil - 2009-08-05 15:44:28 det smager også godt vis man tager lidt jensens whisky sauce i Dan - 2009-05-07 22:09:02 Prøv at blande sovsen på panden og at kogen den sammen på panden frem for at bare blande den i en skål, så får man også den kraft der er i stegefedtet på panden med i retten Per - 2008-10-25 20:14:04 Du kan roligt give den 60 minutter i ovnen uden låg. Annette - 2007-04-11 13:56:28 Nem og ok lækker. En anelse chili er rigtig godt mig - 2007-01-25 13:26:36 den prøver jeg i aften Jytte - 2007-01-19 19:50:22 I skal lige huske kværnsalt til sidst iskålen, men ellers en ret med smag i!! Gunnar BC - 2007-01-19 19:45:55 Den er helt til skyerne, topkarakter. Vi har også prøvet med kyllingefilerer og det er mindst lige så godt.Skal man tænke på fedtet, kan man sagtens bruge mælk, kaffefløde, suppe, eller andet. Vi har brugt varmluftovn 190 grader i ca. 45 min. Birgitte - 2007-01-12 17:29:27 Den er bare lækker og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne