Kylling i karry 04
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes og svitset i olie og karry. Sørg for at brænde karryen godt af. Tilsæt kylligefilet(med fordel skære dem i mundrette stykker) og svist dem godt. tilsæt grofhakkede gulerødder, porre i ringe, grofthakkede peberfrugter og champignon og lad det svitse lidt tid. tilsæt kokosmælken samt 1/2-1 liter vand samt salt og peber. Retten koges til gulerødderne er kogt møre.
Tips: serves med ris eller frisk spinatpasta |
|
Opskriften er vist 25692 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer jens - 2012-05-07 11:02:23 det er mega dejligt mad i har herinde anonym - 2010-11-13 17:58:19 Denne ret er dejlig og nem at lave. Dog kom vi kun en kokos mælk i, da den ellers blev for gennemtrængende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne