Sherry-nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og røres godt med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen under stadig omrøring.
Bagepulveret sigtes sammen med mel, cocktailbær og nødder tilsættes, og det hele røres hurtigt sammen under tilsætning af sherryen.
Massen fyldes i en smurt og raspet randform, der rummer ca. 1½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den retter temperatur fra starten. Efter bagningen vendes kagen ud på en bagerist eller lignende. Dekoreres med glasur og drysses med knuste nødder, medens glasuren endnu er fugtig. Afskalning af hasselnødder: Hasselnødderne lægges i en lagkageform eller lignende, anbringes i en ovn ved 200 grader C i 5 minutter. Derved løsnes skallerne, som let fjernes ved gnidning. Tips: 3 - 710 |
|
Opskriften er vist 6639 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne